Glemt passord?    Log inn:
Antall siden oktober 2007:
370234
Nettsiden ble etablert
oktober 2007

- 19.10.11. -
Kjære dere!

SERVICE PÅ EKTESKAP OG SAMLIV!

Noen av dere har i forbindelse med bryllupet blitt forespeilt en ”innkallelse” til ”service” på ekteskapet når det var gått en tid, spesielt dere som er vigd i Hemnes. Denne innbydelsen går nå til alle som er vigd de siste par årene i Hemnes og i Rana.


De fleste er jo nøye med service på for eksempel bilen når den er gått noen tusen km, skulle det ikke være vel så viktig å sørge for vedlikeholdet i parforholdet?

Denne innbydelsen til ”service” er beregnet på et hvert par med kortere eller lenger fartstid i samlivet og som lever i helt vanlige parforhold.


”Ekteskaps - servicen”
er et parkurs med nordnorsk vri med tittelen: ”I storm og stilla.” Med humor og tegninger blir vi med ho Ovalda og han Jendor på sjarktur der mangt et uventa skjær dukker opp i sjøen…

Brynjar Karstensen på Familievenkontoret på Mo og Harold Holtermann, sogneprest i Hemnes harlaget et samlivskurs som legger vekt på å inspirere til fornyelse og nærhet i parforholdet. En spesiell målsetning er at mannfolk skal oppleve at deres kompetanse på samlivsfeltet blir styrket.

Det er vi to som blir kursholdere. Vi har korte innledninger på ulike kommunikasjons - temaer, deretter får hvert par noen spørsmål de skal samtale om, kun seg i mellom. Mange par har spesielt dratt nytte av en samtaleteknikk som dere som par får trening i på kurset. Det vil bli anledning å delta på andre moduler i "storm og stilla" der temaene bla. vil bli intimitet, nærhet,metoder i kommunikasjon, "bagasjen" vi har med oss inn i parforholdet kjenne seg selv og ulike kjærlighetsspråk.


For nærmere informasjon, kontakt Familievernkontoret i Mo i Rana telefon 751 34 880.


Se også vår nettside www.familievernmoirana.no eller sokneprest Harold Holtermann,
tlf: 75 19 75 30, e-post: sogneprest@hemnes.kirken.no

Vennlig hilsen

Harold Holtermann og Brynjar Karstensen