Glemt passord?    Log inn:
Antall siden oktober 2007:
375471
Nettsiden ble etablert
oktober 2007

  Separasjon og samlivsbrudd  
- 16.06.15. -
Ved separasjon og samlivsbrudd er det mange spørsmål og problemstillinger som dukker opp, og vi ønsker jo alle å løse dette på en best mulig måte.


Her har vi samlet noen brosjyrer som kan være til hjelp.

Separasjon og skilsmisse
Denne brosjyren informerer om fremgangsmåten ved separasjon og skilsmisse, og hvordan juridiske og økonomiske forhold påvirkes. I tillegg informeres det om en del forhold som skal ivaretas rundt barna.

 Hva med meg - En brosjyre om Barn i Mekling
Vi har et nytt tilbud der vi samtaler med barn i mekling. Det fungerer slik: Først snakker mekleren med hele familien. Etterpå snakker mekleren med barna alene og så med foreldrene alene. Tilslutt snakker alle sammen.

Barn og samlivsbrudd
Brosjyre til foreldre om barns rett til å bli hørt når noen skal bestemme hvor de skal bo, og hva slags samvær de skal ha. I tillegg gir den råd og veiledning til foreldre om hvordan de kan snakke med barna om dette.

Hva med min mening da
En brosjyre beregnet på barn, som omtaler ulike temaer barn ofte er opptatte av i forbindelse med separasjon og samlivsbrudd. I tillegg informerer den om forskjellige temaer som det kan være lurt å snakke med sine foreldre om.